Unikolegno

Trislojni gotovi parket teak, deske RAFFAELLO

Giganti

Posebnost kolekcije Giganti Unikolegno so resnično stari lesovi, najdragocenejši predstavnik je 200 let star teak iz Indije. Druga posebnost so različne širine desk od 130 mm do 360 mm, dolžine desk so do 3 metre. Edinstveno. Unikatno. Dragoceno.

Large

Vrhunski troslojni ladijski pod LARGE odlikuje visoka stabilnost. Njegova posebnost je v sestavi: zgornji in spodnji sloj sta oba izdelana iz trdega lesa, na sredini pa je vezana plošča; takšna sestava daje ladijskemu podu LARGE neprekosljivo stabilnost, ki je za talno oblogo izrednega pomena. Primerni so za visoko obremenjene površine. Dobavljiv v debelini 15 in 20 mm, dolžine do 2500 mm. Proizvajalec Unikolegno.

Elite

V kolekciji Elite so zbrani vrhunsko obdelani, starani in voskani parketi in ladijski pod na vezani plošči. Odlikuje jih natančna izdelava, vrhunska kvaliteta, hitra vgradnja, parket pa je izredno stabilen. Uprabljeni so izključno ekološki materiali – lepila, laki, olje in vosek za parket, ki ne izločajo nikakršnih toksičnih substanc.

Unikolegno Small/Slim kolekcija

Parketi Unikolegno so profesionalni gotovi parketi na vezani plošči. Odlikuje jih vrhunska kvaliteta, izredna stabilnost, natančna izdelava parketa in velik izbor končne obdelave površine. Primerni so za talno ogrevana tla. Certifikat kvalitete. Predstavljene so linije Slim, Small in Type.

Kolekcija Loft – ribja kost

Parketi kolekcije Loft so rezani pod kotom 45 stopinj, kar omogoča polagnje parketa v vzorec francoske ribje kosti. Parketi so dimenzije 14x90x600 mm in so na voljo v različnih lesovih in različnih obdelavah. Parketi kolekcije Loft so dvoslojni, izogotovljeni, na vezani plošči in so primereni za polaganje na talno ogrevanje.

Metalic line

Metalic line je kolekcija »zlatih« in »srebrenih« parketov. Parketi so dvoslojni, na vezani plošči. Dimenzija 15×155-200×1500-2000mm.