Novo v ponudbi: Bio naravne talne obloge PURLINE

Z Wineo PURLINE bio naravnimi talnimi oblogami ponujamo prvo talno oblogo, ki je narejena iz naravnih, obnovljivih surovin in naravnih polnil – brez PVC-ja, plastifikatorjev ali topil in s tem brez onesnaževalcev!
Inovativne Wineo PURLINE talne obloge so najbolj ekološke talne obloge na trgu ta hip. Narjene so iz spoštovanja do okolja ter do uporabnikov talnih oblog, z mislijo na družine, ki cenijo zdravo domače okolje. Predvsem družinam z otroki je izjemno pomembno, da ustvarijo kar se da zdravo in prijetno domače okolje. Zato nova kolekcija nudi izredno širok izbor različnih barv v naravnih lesnih tonih in barvah naravnega kamna.

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so visokokakovostne poliuretanske talne obloge iz najboljših sestavin. Temeljijo na ecuranu, visoko zmogljivem materialu, ki je proizveden pretežno iz rastlinskih olj, kot so oljna repica ali ricinusovo olje ter naravno prisotne mineralne sestavine, kot je kreda. Wineo PURLINE bio naravne talne obloge navdušujejo predvsem zaradi trajnosti v kombinaciji s svojo ekstremno trpežnostjo. Wineo PURLINE je v celoti izdelan v Nemčiji, od začetka do konca! Garantiramo nemško kvaliteto!

Bio naravne talne obloge Wineo PURLINE so najbolj ekološka in dolgoročna rešitev za talne obloge z najboljšimi, nepremagljivimi lastnostmi izdelka:

  • najboljše sestavine ecurana iz naravnih sestavin, kot so repično ali ricinusovo olje in kreda,
  • ekološke in varne: brez klora, mehčalcev in topil,
  • trajne, trpežne, ekonomične,
  • izjemno robustne in enostavne za čiščenje,
  • UV odporne,
  • primerne za talno gretje,
  • izdelane v Nemčiji,
  • za lepljenje ali plavajoče polaganje,
  • prejemnik številnih nagrad (German Blue Angel seal, the GREENGUARD..)
  • preizkušene talne obloge velike kakovosti

Če imate visoke zahteve glede življenja in bivanja, potem ste pri izbiri opreme in tudi talne obloge pozorni na tisto “nekaj več”. Mora biti ekološko, trpežno, trajno, brez kompromisov pri oblikovanju – skratka izraz vašega okusa. Vse te zahteve se lahko popolnoma uresničijo z edinstvenimi naravnimi talnimi oblogami Wineo PURLINE. Kajti PURLINE je izdelan z ljubeznijo in iz naravnih virov; samo iz najboljših sestavin!

Vabljeni v naš salon parketa na Brezovici, kjer je na 300 m2 predstavljenih preko 1000 vzorcev talnih oblog (parketa, vinila in bio naravnih talnih oblog). Ob obisku našega salona bo vaš osebni svetovalec za talne obloge poskrbel za realizacijo vaših želja.

Vsa vprašanja vezana na bio naravne talne obloge prosimo naslovite na parket@vogart.si, odgovorimo v roku 24 ur.