Parket

Ladijski pod in kmečke deske

Najnovejši trendi  – parket velikih, večjih  in še večjih dimenzij!

Parketi velikih dimenzij se imenujejo ladijski pod, če so le-ti rustikalnega izgleda, jih pogosto imenujemo tudi kmečke deske. Oglejte si najnovejšo ponudbo priznanih svetovnih proizvajalcev – najvišja kakovost za najnižjo ceno! Primerno tudi za talno gretje.

 

Gotovi parket

Gotovi parket za talno gretje in hitro vgradnjo

Gotovi parketi so idealni za talno ogrevanje in omogočajo hitro vgradnjo. Njihova prednost je tudi v neskončnih možnostih končnih obdelav površine. Bodite izbirčni, bodite zahtevni, ko gre za vaša tla, za vaš parket!

Klasični parket, masivni parket

100% naravno – najplemenitejša tradicionalna talna obloga

Klasični parket je masivni deščični parket s peresom in utorom. Vsaka deščica je izdelana iz enega kosa masivnega lesa in je tako najbolj ekološka talna obloga. Klasični parket spada med tradicionalne in najplemenitejše talne obloge.

Lamelni parket

Kot v dobrih starih časih – kvaliteten masivni les za ugodno ceno!

Lamelni parket je masivni parket, poznan tudi pod imenom mozaik parket. Je kvaliteten, cenovno najugodnejši parket in primeren tudi za talno ogrevana tla.  Poleg tradicionalnega mozaik vzorca, so na voljo tudi vezave z drugimi modernimi vzorci. Preverite ugodne cene parketa!

Industrijski parket, tehno parket

Za moderne interierje 

Industrijski parket, imenovan tudi tehno parket, je iz masivnega lesa. V debelini 10 mm je primeren tudi za talno gretje. Posebna vrsta je kant parket debeline 22 mm.  Industrijski parket je izjemno vzdržljiv, primerni za visoko obremenje površine. Nabolj priljubljena sta hrast in tik /teak.

Intarzije

Droben detajl, ki naredi vaš dom zares Vaš

Intarzije oz. intarzijski parket lahko položite po celem prostoru ali pa vgradite morda le elegantno borduro, diskretni medaljon, vzorec za kroženje dobre energije… droben detajl, ki naredi vaš dom zares vaš.  Izrišemo, izdelamo, vgradimo.

Bambus parket

Bambusovi parketi so najbolj ekološka talna obloga. Bambus je izredno hitro obnovljiv vir, saj raste zelo hitro. Bambusov parket odlikuje njegova trdnost. Je izredno cenejen dekorativni dodatek. Bambusovi parketi so na voljo v masivni in dvoslojni izvedbi. Končni izgled je lahko horizontalen, vertikalen ali pleten. Vse izvedbe so na voljo v naravni svetli barvi ali temni, karbonizirani barvi.

Parket v kopalnici

Eleganca in toplina

Za parket v kopalnici predlagamo masivni tik/ teak, ki je najprimernejši les za kopalnico in tudi terase. Teak je zelo stabilen in neobčutljiv na vlago.  Možen je tudi navtik tik /teak s črno ali belo  trajno-elastično sika fugo.

Stopnice

Izdelamo stopnice iz enakega lesa, kot je parket ali pa kar iz parketa. Kvalitetna montaža stopnic.

Zaključne letve

Namen zaključnih letvic je zakrivanje spoja med steno in tlemi, prav tako zaključne letvice ščitijo steno pred udarci. Lahko pa so tudi dekorativni element.