Gotovi parket

Gotovi dvoslojni parket

Najširši izbor dvoslojnih gotovih parketov za talno ogrevanje. Široka paleta domačih in eksotičnih parketov z različnimi končnimi obdelavami površine.

Bambus parket

Bambusovi parketi so najbolj ekološka talna obloga. Bambus je izredno hitro obnovljiv vir, saj raste zelo hitro. Bambusov parket odlikuje njegova trdnost. Je izredno cenejen dekorativni dodatek. Bambusovi parketi so na voljo v masivni in dvoslojni izvedbi. Končni izgled je lahko horizontalen, vertikalen ali pleten. Vse izvedbe so na voljo v naravni svetli barvi ali temni, karbonizirani barvi.

Unikolegno Small/Slim kolekcija

Parketi Unikolegno so profesionalni gotovi parketi na vezani plošči. Odlikuje jih vrhunska kvaliteta, izredna stabilnost, natančna izdelava parketa in velik izbor končne obdelave površine. Primerni so za talno ogrevana tla. Certifikat kvalitete. Predstavljene so linije Slim, Small in Type.

Metalic line

Metalic line je kolekcija »zlatih« in »srebrenih« parketov. Parketi so dvoslojni, na vezani plošči. Dimenzija 15×155-200×1500-2000mm.

Kolekcija Loft – ribja kost

Parketi kolekcije Loft so rezani pod kotom 45 stopinj, kar omogoča polagnje parketa v vzorec francoske ribje kosti. Parketi so dimenzije 14x90x600 mm in so na voljo v različnih lesovih in različnih obdelavah. Parketi kolekcije Loft so dvoslojni, izogotovljeni, na vezani plošči in so primereni za polaganje na talno ogrevanje.

Admonter 2Bond

Velika izbiro termično obdelanih parketov, velika raznolikost barv in obdelav površine. Eleganten format parketa: 10 x 120 x 1200 mm. Vrhunska kvaliteta.