Parketi za talno gretje

Ladijski pod in kmečke deske

Najnovejši trendi  – parket velikih, večjih  in še večjih dimenzij!

Parketi velikih dimenzij se imenujejo ladijski pod, če so le-ti rustikalnega izgleda, jih pogosto imenujemo tudi kmečke deske. Oglejte si najnovejšo ponudbo priznanih svetovnih proizvajalcev – najvišja kakovost za najnižjo ceno! Primerno tudi za talno gretje.

 

Gotovi parket

Gotovi parket za talno gretje in hitro vgradnjo

Gotovi parketi so idealni za talno ogrevanje in omogočajo hitro vgradnjo. Njihova prednost je tudi v neskončnih možnostih končnih obdelav površine. Bodite izbirčni, bodite zahtevni, ko gre za vaša tla, za vaš parket!

Lamelni parket

Kot v dobrih starih časih – kvaliteten masivni les za ugodno ceno!

Lamelni parket je masivni parket, poznan tudi pod imenom mozaik parket. Je kvaliteten, cenovno najugodnejši parket in primeren tudi za talno ogrevana tla.  Poleg tradicionalnega mozaik vzorca, so na voljo tudi vezave z drugimi modernimi vzorci. Preverite ugodne cene parketa!

Fineline

Fineline dvoslojni parketi za moderne interierje in primerni za talno ogrevanje.
Fineline troslojni klik parketi so primerni za lepljenje na podlago ali suho montažo. Prav tako so primerni za samo-montažo.

Intarzije

Droben detajl, ki naredi vaš dom zares Vaš

Intarzije oz. intarzijski parket lahko položite po celem prostoru ali pa vgradite morda le elegantno borduro, diskretni medaljon, vzorec za kroženje dobre energije… droben detajl, ki naredi vaš dom zares vaš.  Izrišemo, izdelamo, vgradimo.