Vinil .:. Vinilne talne obloge .:. bio naravne talne obloge

Najširša izbira vinila v Sloveniji – izmed več kot 200 različnih dekorjev v imitaciji lesa, kamna ali kovine, boste zagotovo našli pravi vinil za vsak prostor v vašem domu.
vinil Ziro vinilne talne obloge najširša ponudba

Vinilne talne obloge Ziro

Vinilne talne obloge v imitaciji lesa, kamna in kovine, ki v vaš dom prinašajo eleganco in udobje. Najširša ponudba vinilnih talnih oblog v Evropi na enem mestu.

Ekstremno vzdržljive vinilne talne obloge vas bodo navdušile. Strukturiran zgornji sloj v imitaciji lesa, kamna ali kovine, bo vašemu prostoru dodal naravni značaj. Talne obloge v imitaiji kamna in kovine so toplejše kot naravni material zaradi česar so vinilne talne obloge Ziro popolna podlaga za družine z otroci in hišnimi ljubljenčki.

vinil plošče Lalegno vinilne talne obloge vinil

Vinilne talne obloge Lalegno

Investicija za življenje! Lalegno vinil plošče z najmočnejšim obrabnim slojem na trgu 0,7mm zagotavljajo vse, kar lahko od kvalitetne vinilne talne obloge sploh pričakujemo: zanesljivost, odpornost, stabilnost, enostavno vzdrževanje in s tem vaše dolgoročno zadovoljstvo ter dolgotrajnost vaše investicije.

vinil wineo naravne vinilne talne obloge

Naravne talne obloge Wineo

Obstojne, trpežne in zdravju prijazne večnamenske naravne talne obloge v modernih in tradicionalnih dekorjih ter barvah.

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so prve trajno elastične  talne obloge, ki so narejene iz naravnih, obnovljivih surovin in naravnih polnil.

Brez PVC-ja, brez plastifikatorjev in brez topil, kar pomeni brez onesnaževalcev in brez zdravju škodljivih snovi (A+, E1, certifikat Modri Angel). V celoti narejeno in patentirano v Nemčiji!