Naravne talne obloge Wineo

Naravne talne obloge WineoObstojne, trpežne in zdravju prijazne večnamenske naravne talne obloge v modernih in tradicionalnih dekorjih ter barvah.

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so prve trajno elastične  talne obloge, ki so narejene iz naravnih, obnovljivih surovin in naravnih polnil.

Brez PVC-ja, brez plastifikatorjev in brez topil, kar pomeni brez onesnaževalcev in brez zdravju škodljivih snovi (A+, E1, certifikat Modri Angel).

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge navdušujejo predvsem zaradi trajnosti v kombinaciji s svojo ekstremno trpežnostjo. V celoti narejeno in patentirano v Nemčiji!

 

naravne talne obloge iz krede in naravnih olj

Repično in ricinusovo olje sta naraven in obnovljiv nadomestek plastifikatorjev in surove nafte.

Kreda je neškodljiva in drobna zaradi česar je odlično polnilo.

naravne talne obloge wineo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WINEO 1000 WOOD

Obstojna, trpežna in zdravju prijazna večnamenska vinilna talna obloga v imitaciji lesa bo v vaš dom prinesla pridih narave, tako v videzu, kot v strukturi.

WINEO 1000 STONE

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so prve trajno elastične talne obloge v imitaciji kamna, ki so narejene iz naravnih, obnovljivih surovin in naravnih polnil.

WINEO 1500

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so prve trajno elastične talne obloge, ki so narejene iz naravnih, obnovljivih surovin in naravnih polnil.

Izjemno vzdržljiv in vsestranski vinil, primeren tako za dom, kot tudi za komercialne in javne prostore z veliko frekvenco ljudi, kot so železniške in avtobusne postaje, letališča, šole in vrtci, hoteli, trgovine, klinike…