Vinil Ziro z obrabnim slojem 0,3mm

Talne obloge v več kot 100 različnih dekorjih, ki bodo v vaš dom vnesle eleganco s pridihom narave. Vinil v 5 različnih izvedbah zagotavlja, da boste tu našli talne obloge primerne za vsak prostor v vašem domu.

Vinyl Basic

Vinyl Basic vinilne talne obloge navdušujejo s svojo trpežnostjo in edinstvenim občutkom, ki nam ga daje ob hoji. Strukturiran zgornji sloj v imitaciji lesa, bo vašemu prostoru dodal naravni značaj. Je idealna talna obloga za prostore z visoko frekvenco uporabe, kot so kuhinje, jedilnice in hodniki.

Vinyl Massiv

Vinyl Massiv vinilna talna obloga je primerna za prostore, ki zahtevajo tanko a masivno talno oblogo, saj je višina vinilne plošče nižja od 5mm. Trpežen in vzdržljiv obrabni sloj (0,3mm) in privlačen dizajn v imitaciji lesa, združujeta funkcionalnost in estetiko in tako zagotavljata, da bo investicija v Vinyl Massiv trajna.

Vinylan Fixx

Ustvarite čarobno atmosfero z luksuznimi vinilnimi talnimi oblogami v edinstvenem dizajnu. Vinylan fixx to omogoča. Ekstremno vzdržljive vinilne talne obloge v plemenitih in prepričljivih imitacijah lesa vas bodo navdihnile. Strukturiran zgornji sloj v imitaciji lesa, kamna ali kovine, bo v vašemu prostoru dodal naravni značaj. Vinil z izgledom kamna in kovine je prav tako toplejši kot naravni material zaradi česar je Vinylan Fixx popolna podlaga za družine z otroci in hišnimi ljubljenčki.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.

Vinyl Casa

Vinyl Casa talne obloge iz vinila ponujajo raznolike barvne možnosti, ki bodo vašemu prostoru dodale karakter in naravni ambient. Vinilne plošče iz kolekcije Vinyl Casa so primerne za prostore z visoko frekvenco uporabe, kot so kuhinje, jedilnice in hodniki, izvedba vinilne plošče s slojem steklenih vlaken pa poskrbi, da je ta talna obloga primerna tudi za kopalnice.

Vinyl Vita

Ekstremno vzdržljive vinilne talne obloge Vinyl Vita v plemenitih in prepričljivih imitacijah lesa vas bodo navdihnile. Strukturiran zgornji sloj v izgledu lesa, bo vašemu prostoru dodal naravni značaj, trpežnost in vsestranskost, saj je primeren za vse vrste prostorov.

Vinylan

Vinylan je idealna talna obloga za prostore z visoko frekvenco uporabe, kot so kuhinje, jedilnice in hodniki. Zaradi svoje vzdržljivosti je ta tudi vinilna talna podloga popoln za gostinske obrate, javne objekte in poslovne prostore vseh vrst.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.

Vinylan Plus

Vinilan plus vinilne talne obloge v imitaciji lesa, kamna in kovine prinašajo sijaj v vsako sobo.  Imitacija lesa poskrbi za moderen ali klasičen izgled, medtem ko imitaciji kamna in kovine v prostor prinašata dotik z naravo brez prezeblih stopal.

Vinilan plus se od klasičnih talnih podlog razlikuje v novih dimenzijah plošč in pobranih robovih, ki v prostor vnašajo eleganco.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.