Vinil Ziro z obrabnim slojem 0,55mm

Skupaj z obrabnim slojem debeline 0,55mm te PVC talne obloge združujejo funkcionalnost in estetiko.

Vinil v več kot 75 dekorjih v imitaciji lesa, kamna in kovine, ki bodo bodo v vaš dom vnesli pristni naravni ambient.

Ziro Strong PVC talne obloge vinil

Vinyl Strong

Vinyl Strong je v vsakem pogledu izvrstna vinilna talna obloga, ki je po novem na voljo tudi v obliki kompaktne vinilne PVC plošče na klik. Vinil iz te kolekcije je zaradi svoje trpežnosti (kar je jasno že z imena) odličen tako za domove, kot tudi za poslovne in komercialne prostore vseh vrst. Visoka gostota vinila, ekstra močan obrabni sloj debeline 0,55mm in reliefna struktura vrhnjega sloja so popolna kombinacija funkcionalnosti in estetike te PVC talne obloge.

Ziro FIXX PVC talne obloge vinil

Vinylan Fixx

Ustvarite čarobno atmosfero z luksuznimi vinil talnimi oblogami v edinstvenem dizajnu. Vinylan fixx to omogoča. Ekstremno vzdržljive vinilne talne obloge v plemenitih in prepričljivih imitacijah lesa vas bodo navdihnile. Strukturiran zgornji sloj v imitaciji lesa, kamna ali kovine, bo vašemu prostoru dodal naravni značaj. PVC talne obloge z izgledom kamna in kovine je prav tako toplejši kot naravni material zaradi česar je Vinylan Fixx popolna podlaga za družine z otroci in hišnimi ljubljenčki.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.

Ziro Object PVC talne obloge vinil

Vinylan Object

Vinylan Object vinilne talne obloge združujejo svet estetike in svet praktične uporabnosti. Te PVC talne obloge vas bodo zagotovo prepričale. Vinil iz te kolekcije je nedrseč, odporen na kemikalije, sončno svetlobo in cigaretni dim, zaradi česar ne zbledi, hkrati pa je ekstremno odporen tudi na obrabo in praske. Koleščki na vašem pisarniškem stolu za ta vinil niso nikakršen izziv.

Z obrabnim slojem 0,55mm, vinilna talna obloga iz kolekcije Vinylan object vaše prostore prinaša trpežna tla in strukturo, ki bi jo sicer pričakovali od naravnega materiala.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.

Ziro Plus Object PVC talne obloge vinil

Vinylan Plus Object

Vinylan plus object talne obloge iz vinila navdušujejo s svojo trpežnostjo in edinstvenim občutkom, ki nam ga daje ob hoji. Plošča iz steklenih vlaken z visoko gostoto omogoča enostavno plavajoče polaganje, izolativni sloj plute pa omogoča rahel in tih korak, ki ne obremeni sklepov. Visokotehnološke PVC talne obloge z vsestranskimi lastnostmi vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.

Ziro Prestige PVC talne obloge vinil

Vinylan Prestige

Vinylan Prestige vinilne talne obloge z možnostjo polaganja bodisi v obliki ribje kosti, ali pa s ploščami v treh dimenzijah in raznolike barvne možnosti bodo vašemu prostoru dodale karakter kot nobena druga. Vinil plošče iz kolekcija Vinylan prestige so enostavne za polaganje, z obrabnim slojem debeline 0,55mm pa tudi izredno vzdržljive. Zaradi sloja armiranega s steklenimi vlakni so te PVC talne obloge primerne tudi za kopalnice.

Na vse vinilne talne obloge iz kolekcij Vinylan nudimo 15 let garancije.