Vinilne talne obloge

Bio naravne talne obloge WINEO so trenutno verjetno najbolj ekološke talne obloge na trgu. Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so visokokakovostne poliuretanske talne obloge iz najboljših sestavin. Temeljijo na ekuranu, visoko zmogljivem materialu, ki je proizveden pretežno iz rastlinskih olj, kot so oljna repica ali ricinusovo olje in naravno prisotne mineralne sestavine, kot je kreda. wineo PURLINE bi naravne talne obloge navdušujejo predvsem zaradi trajnosti v kombinaciji s svojo ekstremno trpežnostjo. Vsi proizvodnih koraki s ponosom nosijo “Made in Germany” oznako.

PURLINE bio naravne talne obloge

S PURLINE bio naravnimi talnimi oblogami ponujamo prvo umetno talno oblogo, ki je narejena iz obnovljivih surovin in naravnih polnil – brez PVC-ja, plastifikatorjev ali topil in s tem brez onesnaževalcev! Wineo PURLINE bi naravne talne obloge navdušujejo predvsem zaradi trajnosti v kombinaciji s svojo ekstremno trpežnostjo. Vsi proizvodnih koraki s ponosom nosijo “Made in Germany” oznako.

vinilne talne obloge

Vinilne talne obloge združujejo realističen videz trdega lesa in vzdržljivost pvc materiala. Sodobni, trendovski slogi vinilnih talnih oblog prinesejo živahnost vsakemu domu. Vinilne talne obloge so na voljo v številnih barvnih odtenkih in v različnih dimenzijah. Vinil je enostaven za vzdrževanje. Vinil je tudi primeren za talno gretje. V naši ponudbi so vinilne talne obloge podjetja PlyQuet Group iz Nemčije. Vinil prodajajo pod blagovno znamko Elegant Living – Luxury Viniyl Planks.

Plyquet vinilne talne obloge so razdeljene v štiri kolekcije:

Spice Collection

Vinilna talna obloga v videzu lesa. Vinilni dekorji so na voljo v 2mm, 4mm in 5.5 mm debelini z obrabnim slojem 0,3.
Uporabljen je 100% čist PVC, ki pa se lahko reciklira in je tako okolju prijazen. Prednosti vinilne talne obloge Spice: nedrseča, odporna na vodo, ima zvočno izolacijo. Vinil, primeren za talno gretje.

Vinilne talne obloge - Dance 09

Dance Collection

Vinilna talna obloga v videzu lesa. Vinilni dekorji so na voljo v 2,5 mm in 5 mm debelini z obrabnim slojem 0,55.
Uporabljen je 100% čist PVC, ki pa se lahko reciklira in je tako okolju prijazen. Prednosti vinilne talne obloge Dance: nedrseča, odporna na vodo, ima zvočno izolacijo. Vinil, primeren za talno gretje.

Vinilne talne obloge - Urban 30

Urban Collection

Vinilna talna obloga v videzu marmorja ali granita. Vinilni dekorji so na voljo v 2,5 mm in 5,5 mm debelini z obrabnim slojem 0,55.
Uporabljen je 100% čist PVC, ki pa se lahko reciklira in je okolju prijazen. Prednosti vinilne talne obloge Urban: nedrseča, odporna na vodo, ima zvočno izolacijo. Vinil, primeren za talno gretje.

Vinilne talne obloge - Planet 17

Planet Collection

Vinilna talna obloga z dodatnim slojem za toplotno in zvočno izolacijo. Vinilni dekorji so na voljo v 8 mm debelini z obrabnim slojem 0,3.
Uporabljen je 100% čist PVC, ki pa se lahko reciklira in je tako okolju prijazen. Prednosti vinilne talne obloge Planet: nedrseča, odporna na vodo, zvočna izolacija. Vinil, primeren za talno gretje.

Prednost Plyquet vinilnih oblog je, da ni uporabljen recikliran vinil, ampak je uporabljen izključno deviški = virgin vinyl. To pomeni, da vinilne talne obloge iz naše ponudbe niso narejene iz “smeti”.

  • Vinilne obloge, ki jih ponujamo so narejene so po najnovešji LVT tehnologiji, zaradi česar so bolj stabilne.
  • Vinilne talne obloge imajo odtisnjeno teksturo – 3d reliefen vzorec zagotavlja naraven izgled.
  • Vinilne obloge so prijetne na otip in zagotavljajo prijetno hojo ter toplejši občutek.
  • Vse vinilne talne obloge iz naše ponudbe so vodoodporne, imajo protizdrsni premaz in so primerne za talno gretje in vlažnejše prostore.
  • Imajo DiBT certifikat, ki zagotavlja, da naše vinilne talne obloge izpolnjujejo višje zateve, kot so minimalno zahtevane za EU trg.

Vinilne obloge se na tla lepijo, tiste na klik sistem se polagajo plavajoče ali pa se lepijo. Tla morajo biti suha kot za parket, zelo ravna, brez vsakih grudic ali kamenčkov, saj i se sicer ti reflektirali na površini. Običjano se pred polaganjem vinila, tla izravnajo s fino izravnalno maso.