Montažno lepilo ADE-FIX (Zeta Tac 50)

Profesionalno montažno lepilo ZETA TAC 50 je zasnovano za splošno uporabo in je primerno tako za uporabo na gradbiščih, kot tudi za montažo zaključnih letev in ostalih dekorativnih materialov.

7,99

Cena vsebuje DDV

Šifra: AD121 Kategoriji: , Product ID: 7443

Opis

Montažno lepilo ADE-FIX je odlična izbira za montažo zaključnih letvic in ga odlikujejo naslednje lastnosti:

  • zelo dober začetni oprijem,
  • primerno za notranjo uporabo,
  • primerno za lepljenje lesa, nepoliranega kamna, betona, mavčnih plošč, keramike, opeke, polistiren…

Profesionalno montažno lepilo ADE-FIX je zasnovano za splošno uporabo in je primerno za uporabo na gradbiščih, za namestitev plošč iz lesa in mavčnih plošč, za okrepitev vijačnih spojev in zmanjšanje števila potrebnih vijakov. Po zaključnih delih, za montažo vratnih in talnih letvic ter različne dekorativne podrobnosti.

Opomba: ADE-FIX je novo ime lepila Zeta Tac 50

Barva: bela

Pakiranje: 290 ml

Čas površinskega sušenja: 10 min

Čas sušenja: 2-3 mm / 24h

Temperaturna odpornost: -30°C do +70°C

 

Tehnični list

Dodatne informacije

Teža 0.7 kg

Navodila za uporabo

Površino je potrebno očistiti maščob, olj, prahu in ostalih delcev.

Odrežite vrh navoja na tubi in privijte nastavek za aplikacijo za usmerjanje toka lepila. Šobo zarežite tako, da nastane ustrezna odprtina za nanos. Vstavite kartušo s šobo v pištolo za vgradnjo in napolnite šobo z lepilom, tako da večkrat stisnete sprožilec pištole. Prenesite lepilo na material, ki ga želite prilepiti, in ga takoj pritisnite na površino. Lažje materiale, ki jih lepimo, naj bodo obteženi 2-3 ure, težji in viseči lepljeni materiali morajo biti podprti, dokler se lepilo popolnoma ne strdi. Končno strjevanje lepila je odvisno od debeline lepila, lepljenih materialov in zračne vlage. Eden od materialov, ki jih lepimo, mora biti paro-prepusten, da se lepilo strdi. Po strditvi lahko lepilo prebarvamo z akrilno barvo.