Naravne vinilne talne obloge WINEO Purline Canyon Oak

Bio naravne trajno elastične vinilne talne obloge v videzu lesa, brez ftalatov, topil, plastifikatorjev, PVC-ja in klora.

Vinil za lepljenje: 2,2 x 200 x 1298 mm.
Vinil na klik: 5 x 195 x 1295 mm.
XXL vinil na klik: 9 x 237 x 1845 mm.

Serija: WINEO 1000 WOOD XXL.

Kategorija: Oznaka: Product ID: 2404 Pošlji povpraševanje

Opis

Bio naravna trajno elastična vinilna talna obloga v videzu lesa. Obstojen, trpežen in zdravju prijazen večnamenski naravni vinil v imitaciji lesa bo v vaš dom prinesel pridih narave, tako v videzu, kot v strukturi.

Naravni vinil, brez ftalatov, topil, plastifikatorjev, PVC-ja in klora.

Dimenzije desk vinilne talne obloge Canyon Oak:

Obrabni razred: 23/32.

Vinil za lepljenje: 2,2 x 200 x 1298 mm.
Vinil na klik: 5 x 195 x 1295 mm.
XXL vinil na klik: 9 x 237 x 1845 mm.

 

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge so prve trajno elastične talne obloge, ki so narejene iz naravnih, obnovljivih surovin in naravnih polnil.
Izjemno vzdržljiv in vsestranski vinil, primeren tako za vaš dom, kot tudi za komercialne in javne prostore z veliko frekvenco ljudi, kot so železniške in avtobusne postaje, letališča, šole in vrtci, hoteli, trgovine, klinike…

Obstojne, trpežne in zdravju prijazne večnamenske naravne talne obloge v modernih in tradicionalnih dekorjih ter barvah.

Wineo PURLINE bio naravne talne obloge navdušujejo predvsem zaradi trajnosti v kombinaciji s svojo ekstremno trpežnostjo. V celoti narejeno in patentirano v Nemčiji!

Obstojen, trpežen in zdravju prijazen večnamenski naravni vinil v imitaciji lesa bo v vaš dom prinesel pridih narave, tako v videzu, kot v strukturi.

Bivanju prijazne in vzdržljive bio naravne talne obloge wineo PURLINE so idealne za domove. So izredno enostavne za čiščenje in izjemno robustne, zahvaljujoč sistemu LocTec® pa tudi hitro položene. Z njihovo konstrukcijsko višino 9 mm enostavno izničimo morebitne neenakomernosti, zato je naravni vinil PURLINE zelo primerne za obnovitvena dela.

Dodatne informacije

Polaganje

Lepljenje, Na klik

Videz

Les

Obrabni sloj

obrabni razred 23/32

Serija

WINEO 1000 WOOD, WINEO 1000 WOOD XXL

Proizvajalec

WINEO

Letve

Zaključne letve so na voljo v enakem vzorcu kot vinil.

Vzdrževanje

Za vzdrževanje vinilnih talnih oblog in čiščenje vinila priporočamo izdelke Dr. Schutz.

Detergent za redno čiščenje vinila, in ostalih PVC talnih oblog PU CLEANER čisti in neguje vinilne talne obloge.

Za odstranjevanje posebej trdovratnih madežev priporočamo Čistilo za vinil Elatex.

Za obnovo stopnje sijaja in protizdrsnega efekta oz. generalno vzdrževanje vinilne talne obloge priporočamo Floor Cleaner R1000. Za obnovo mat videza priporočamo Floor mat sredstvo za čiščenje in vzdrževanje vaše pvc talne obloge.

Pošlji povpraševanje

Minimalno 4 znaki