Osmo Spray-Mop

10,0050,00

Olajšajte si delo!

Osmo Spray-Mop je primeren za vlažno in hitro čiščenje gladkih lesenih talnih površin, ploščic in talnih površin iz kamna.

✔ Hitro in učinkovito čiščenje
✔ Čistilo enostavno razpršite na tla s sprožilom na ročaju.
✔ Še posebej primerna za čiščenje oljenega parketa zaščitenega z OSMO olji.
✔ Enostavna namestitev in odstranitev pralne krpe.
✔ Priložena kartuša s čistilom in krpa z aktivnimi vlakni.

Počisti

Cena vsebuje DDV

Šifra: Osmo Spray-Mop sistem čiščenja Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Olajšajte si delo!

S tem inovativnim sistemom čiščenja čistilo enostavno razpršite neposredno na lesena tla s pritiskom gumba na ročaju. Čistilo se nahaja v ‘Spray-Fix’ posodi (0,75 L). Vsakodnevno umazanijo enostavno odstranite z visokokakovostno krpo Active-Fiber, zahvaljujoč naravnim oljem tudi preprečuje, da bi se tla izsušila.

Če bi oljen parket pogosto čistili samo z vodo, brez dodanih negovalnih čistil, bi olje prehitro osiromašili in bi izgubil svojo zaščitno funkcijo.

 

Set vsebuje:

  • Spray-Mop,
  • Spray-Fix kartušo 0.75L,
  • krpo z aktivnimi vlakni.

 

OSMO spray mop je idealen pripomoček za čiščenje in vzdrževanje oljenih lesenih talnih oblog, predvsem tistih, zaščitenih z OSMO polyx olji. Priložena kartuša omogoča enostaven nanos čistila s stiskom sprožilca na ročaju in zagotavlja čiščenje brez prenašanje vedra vode.

Kartušo enostavno napolnite z mešanico čistila za oljene parkete OSMO Wash and Care in vode.

Krpo iz aktivnih vlaken je mogoče enostavno odstraniti in jo je mogoče prati v stroju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo

Navodila za uporabo

S tem inovativnim čistilnim sistemom se čistilo za oljena tla (Spray-Fix) razprši na tla direktno iz nastavka na palici in vi tla samo obrišete – enostavno, hitro, čisto!
V setu je Spray Mop, krpa z aktivnimi mikro vlakni (Active Fibre Mop) in kartuša čistila Spray Fix.

 

Področja uporabe: Idealno za čiščenje in vzdrževanje lesenih talnih oblog, ki so bile negovane z uporabo Osmo Polyx olja.

 

Nasvet: Tla zahtevajo redno vzdrževanje. Količina uporabljenega čistila je odvisna od uporabe talnih oblog. Redno čiščenje lahko pomeni tedensko za domača gospodinjstva ali dnevno za komercialno uporabo.

Tehnične specifikacije

  • V setu je Spray Mop, krpa z aktivnimi mikro vlakni (Active Fibre Mop) in kartuša čistila Spray Fix.
  • Količina uporabljenega čistila je odvisna od uporabe talnih oblog. Redno čiščenje lahko pomeni tedensko za domača gospodinjstva ali dnevno za komercialno uporabo.
  • Način nanosa: čistilo enostavno razpršite neposredno na lesena tla s pritiskom gumba na ročaju in umazanijo pobrišite s krpo.

Morda vam bo prav tako všeč…

Minimalno 4 znaki