POLISH WB mat polirno sredstvo za lakiran parket

Loščilo za lakiran parket, ki se uporablja za vzdrževanje mat ali pol-mat lakiranih lesenih talnih oblog, gotovih parketov ali laminiranih tal.
Pakiranje: 1 L.

15,70

Cena vsebuje DDV

Šifra: AD503 Kategorije: , , Oznaka: Product ID: 1770

Opis

Adesiv POLISH WB je mat polirno sredstvo za lakiran parket. Loščilo za lakiran parket, ki se uporablja za vzdrževanje mat ali pol-mat lakiranih lesenih talnih oblog, gotovih parketov ali laminiranih tal.

Pred nanosom očistite površino z nevtralnim detergentom PARQUETPRO. Prostor naj bo zaradi lažjega in lepšega nanosa ogret na najmanj 20°C, prav tako pa naj bo na sobno temperaturo ogreto tudi sredstvo za loščenje lakiranega parketa, ki ga boste nanašali. Loščilo za mat lakirane lesene talne obloge POLISH WB na tanko nanesite z vlažno krpo in pustite, da se posuši. Poliranje parketa ni potrebno.

 

Prekrivanje: 60 – 80 g/m2.

Čas sušenja: 20 – 30 minut.

Pakiranje: 1 L.

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Navodila za uporabo

  • Pred nanosom očistite površino z nevtralnim detergentom PARQUETPRO.
  • Zagotovite, da je sredstvo za loščenje lakiranega parketa POLISH WB na sobni temperaturi (20°C) in tako pripravljeno za uporabo.
  • Na tanko nanesite loščilo za mat lakirane lesene talne obloge POLISH WB z vlažno krpo in pustite, da se posuši brez poliranja.
  • Poraba: 60 – 80 g/m2.
  • Čas sušenja: 20 – 30 minut.

Morda vam bo prav tako všeč…