Zaključna letev poševna Pisa furnir – bela

Zaključne letve za talne obloge so detajl, ki ga ne opazimo vedno, a kljub temu vplivajo na naše dojemanje prostora. Zaključne letve povežejo elemente notranjega dizajna.

Cena je za tekoči meter in vsebuje 22% DDV

Izberi možnostBela
Izberi možnost5 cm
Počisti
Kategorija: Oznaka: Pošlji povpraševanje

Opis

Bele zaključne letve Pisa Tecnorivest bodo vašemu prostoru dodale moderen pridih. V naši ponudbi so te lesene zaključne letve dobavljive tudi v drugih površinskih obdelavah: hrastova lakirana, oljena ali surova ter v barvi parketa.

Bele hrastove zaključne letve za parket:

Višina: 50 mm;
Širina: 15 mm;
Dolžina: 2500 mm;
Montaža: lepljenje.

Za montažo zaključnih letvic naj se uporabi profesionalno montažno lepilo Zeta Tac 50.

 

Zaključne letve za talne obloge so detajl, ki ga ne opazimo vedno, a kljub temu definitivno vplivajo na naše dojemanje prostora. Zaključne letve med seboj povežejo ostale elemente notranjega dizajna in dopolnijo naš prostor.

Tehnično, okrasne letve skrivajo razmak talne obloge do stene. Parket, ladijski pod, kmečki pod in ostale lesene talne obloge se zaradi dihanja lesa polagajo z razmaki do sten, ki jih obrobne letve zakrijejo.

Praktično, zaključne lesene letve oz. letvice nudijo zaščito stenam. Predvsem s sesalci in igračami se zgodi, da hitro poškodujemo, opraskamo ali obarvamo steno. Lesene zaključne letve ali PVC zaključne letve to preprečijo.

Pošlji povpraševanje

Morda vam bo prav tako všeč…