Zaključna letev ravna Dritto furnir – bela

Zaključne letve za talne obloge so detajl, ki ga ne opazimo vedno, a kljub temu vplivajo na naše dojemanje prostora. Obrobne letve med seboj povežejo elemente notranjega dizajna.

Cena je za tekoči meter in vsebuje 22% DDV

Izberi možnostBela
Izberi možnost4 cm5 cm6 cm
Počisti
Kategorija: Oznaka: Pošlji povpraševanje

Opis

Bela zaključna letev Dritto La San Marco bo elegantno dopolnila vaš prostor. V naši ponudbi so te lesene zaključne letve dobavljive tudi v drugih površinskih obdelavah: hrastova lakirana, oljena ali surova ter v barvi parketa.

Bela hrastova letev za parket Dritto La San Marco:

Višina: 40, 50, 60 mm;
Širina: 13 mm;
Dolžina: 2400 mm;
Montaža: lepljenje.

Lesene zaključne letve La San Marco lahko dobavimo tudi v drugih vrstah lesa, višinah in oblikah – več informacij v katalogu.

Po želji dobavimo tudi letve impregnirane s temeljno barvo za toniranje s stenskimi barvami.

Za montažo zaključnih letvic naj se uporabi profesionalno montažno lepilo Zeta Tac 50.

 

Zaključne letve za talne obloge so detajl, ki ga ne opazimo vedno, a kljub temu definitivno vplivajo na naše dojemanje prostora. Zaključne letve med seboj povežejo ostale elemente notranjega dizajna in dopolnijo naš prostor.

Tehnično, okrasne letve skrivajo razmak talne obloge do stene. Parket, ladijski pod, kmečki pod in ostale lesene talne obloge se zaradi dihanja lesa polagajo z razmaki do sten, ki jih obrobne letve zakrijejo.

Praktično, zaključne lesene letve oz. letvice nudijo zaščito stenam. Predvsem s sesalci in igračami se zgodi, da hitro poškodujemo, opraskamo ali obarvamo steno. Lesene zaključne letve ali PVC zaključne letve to preprečijo.

Barve

 

Pošlji povpraševanje

Morda vam bo prav tako všeč…