Vabljeni v naš salon na Brezovici

Košarica 0
Košarica 0

Nasveti & informacije

TALNE OBLOGE IN VZDRŽEVANJE

Dolgoročno lepa talna obloga je rezultat ustreznega vzdrževanja in negovanja skozi leta. Ustrezna sredstva in načini vzdrževanja pri tem igrajo ključno vlogo. Tukaj najdete vse informacije, navodila in nasvete, ki jih potrebujete za ustrezno vzdrževanje talne obloge, parketa, vinila in terase.

PARKETARSTVO

Želite naloge opraviti sami oz. se ponosno uvrščate v kategorijo “Sam svoj mojster”? Tudi za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, za dela kot so oljenje parketa, polaganje vinila in obnova terase. Verjamemo, da boste s temi nasveti še bolj uspešno opravili nalogo.

POGOSTA VPRAŠANJA

Naj bo lakiran ali oljen parket, vinilne talne obloge, lesene terase ali parketarska dela? Tukaj najdete odgovore, na najbolj pogosta vprašanja.

NOVICE

Kje smo bili? Kaj smo počeli? Kaj je novega na področju talnih oblog? Naš novičarski portal nudi odgovore na ta (in podobna) vprašanja.

TEHNIČNI KOTIČEK

Ste oseba, ki vas zanimajo podatki kot sta trdota in dimenzijska (ne)stabilnost lesnih vrst? Bi si želeli prebrali o standardih, ki jih morajo upoštevati pri izdelavi določenih vrst talnih oblog? Tovrstne informacije najdete v našem tehničnem kotičku.

DOKUMENTI

Vogartov “fascikel” z dokumenti, katalogi, garancijami, tehnični listi izdelkov in še čem.

Vogartove reference

Naši projekti

  • OŠTERIJA DEBELUH
  • POP'S PIZZA
  • Belo oljen parket Carcasonne - stanovanje Divjak (5)
    STANOVANJE DIVJAK
  • GOSTILNA VITEZ
  • SOLIST BAR
  • Klasična ribja kost velikih dimenzij - mizarstvo peklenk
    MIZARSTVO PEKLENK
Minimalno 4 znaki