Vabljeni v naš salon na Brezovici

Košarica 0
Košarica 0

O nas

Kdo smo?

Naša zgodba

30 let bogatih izkušenj nas je pripeljalo do bogatih referenc, ki potrjujejo, da smo kos tudi največjim izzivom. Redno spremljamo svetovne trende lesne industrije in modernih interierjev in zastopamo več svetovno priznanih proizvajalcev parketa s celega sveta.

Gotovi parket, klasični parketi, ladijski pod, intarzije, stopnice, terase, vinil in vinilne talne obloge, to je parketarstvo Vogart!

Pravi naslov za vaše izzive!

Obiščite nas

Salon parketa Vogart

Vabljeni v naš salon parketa na Brezovici, kjer je na 300 m2 predstavljenih preko 1000 vzorcev parketa. Ob obisku vam bomo strokovno svetovali in pomagali pri optimalni izbiri talne obloge za vaš dom. Redno spremljamo svetovne trende lesne industrije in modernih interierjev; imamo trideset letne izkušnje in bogate reference; zastopamo več svetovno priznanih proizvajalcev parketa s celega sveta. Ob obisku našega salona bo vaš osebni svetovalec za talne obloge poskrbel za realizacijo vaših želja.

Kontakt

Obiščite nas v našem prodajnem salonu na Brezovici pri Ljubljani ali v Novem mestu, na vaša vprašanja pa z veseljem odgovorimo tudi po telefonu ali preko elektronske pošte.

Naši

Dobavitelji

osmo olje za les