Vabljeni v naš salon na Brezovici

Košarica 0
Košarica 0

PARKETARSTVO

Dobrodošli na Vogartovem portalu za parketarstvo. Od tu naprej lahko obiščete spletno trgovino z materiali (olja, laki, lepila, izravnalne mase, ipd.), ne glede na to ali ste profesionalec ali pa se uvrščate v kategorijo “sam svoj mojster”. No, za slednje smo pripravili tudi vrsto informacij, navodil in nasvetov s katerimi bo se bo vaš končni izdelek približal tistemu od kolega profesionalca.

TRGOVINA - PARKETARSTVO

Trgovina parketarstvo - za parketarje in mojstre

Spletna trgovina z materiali, za pripravo tal in polaganje, obnovo ter osvežitev talnih oblog: laki, olja, lepila, izravnalne mase, ipd. Vse to in še več v naši spletni trgovini.

INFO PORTAL - PARKETARSTVO

Parketarstvo Vogart - portal za parketarje in sam svoj mojster - polaganje parketa - pripomočki, lepila

Informativni portal z informacijami, navodili in nasveti za parketarska dela kot so obnova parketa, polaganje vinilne talne obloge, lakiranje in oljenje parketa, osvežitev lesene terase, ipd.

IZPOSOJA STROJEV

Pri Vogartu nudimo tudi izposojo strojev za parketarska opravila kot so čiščenje parketa ali oljenje parketa. Stroj za oljenje parketa si lahko izposodite za en dan ali več. S strojem hitro in enostavno naoljite večje površine parketa.

Nudimo tudi strojni izmet parketa za hiter in učinkovit izmet stare talne obloge. V tem primeru stroj pride z Vogartovcem, ki ga upravlja.