Imamo priložnost začeti nove stvari in se z novim zagonom lotiti naših projektov. Pri Vogart-u vas bomo še naprej osrečevali z vrhunsko ponudbo in ugodnimi cenami. Dnevno sodelujemo z arhitekti, notranjimi oblikovalci, gradbeniki in seveda končnimi kupci, ki si želijo urediti svoj dom ali poslovni prostor. Zakaj ne bi bili med njimi tudi vi?

Salon parketa na dveh lokacijah

Vabimo vas v naš velik salon parketa na Brezovici pri Ljubljani in v nekoliko manjši salon parketa v Novem mestu. V salonu parketa na Brezovici imamo na 300 m2 predstavljenih preko 1000 vzorcev parketa. Ob obisku vam bomo strokovno svetovali in pomagali pri optimalni izbiri talne obloge za vaš dom.  Vsi naši svetovalci imajo dolgoletne izkušnje in široko tehnično znanje, tako vedno najdemo estetsko popolne in tehnično dovršene rešitve tako za novogradnje, kot tudi za zahtevne adaptacije.

Redno spremljamo svetovne trende na področju notranjega dizajna in tehničnih izboljšav ter skladno s tem uvajamo sodobne in tehnološko napredne rešitve ter redno posodabljamo ponudbo in  uvajamo nove produkte. Imamo 35-letne izkušnje in bogate reference. Ob obisku našega salona bo vaš osebni svetovalec za talne obloge poskrbel za realizacijo vaših želja.

10 razlogov za nakup parketov Vogart?

 1. zanesljivost, točnost, natančnost;
 2. dela končamo v dogovorjenem roku;
 3. vrhunska kvaliteta;
 4. celostna ponudba talnih oblog z znanim poreklom;
 5. hitra odzivnost in kratki dobavni roki;
 6. široko strokovno znanje svetovalcev;
 7. zavezanost ekologiji;
 8. polaganje z vrhunskimi materiali;
 9. garancija na izdelke in storitev;
 10. 35-letna tradicija in izkušnje.

V našem salonu parketa na Brezovici so na voljo vse vrste parketa priznanih svetovnih proizvajalcev, lesene stenske obloge, les za terase in stopnice. Novost v ponudbi so vinilne talne obloge. V ponudbi so parketi iz preko 50 različnih vrst lesa, domači in eksotični parketi vseh vrst: gotovi parketi, klasični masivni parketi, panelni parket, tehno parket, lamelni parket, intarzije, gotove deske, ladijski pod … iz različnih vrst lesa: hrast, beljen hrast, oreh, teak, bambus, wenge, doussie, jesen, češnja, akacija, sibirski macesen, ipe, cumau in drugi.

Pri nas dobite vse izdelke za polaganje ter nego  in vzdrževanje parketa: lake, lepila za parket, čistila in negovalne premaze za lakirane in oljene talne obloge in Osmo notranja in zunanja olja.
Nudimo tudi vse parketarske storitve: polaganje parketa, lakiranje, oljenje, brušenje in obnovo parketa, izdelavo stopnic, ter montažo in tudi vsakoletno čiščenje in oljenje lesenih teras. Uporabljamo izključno profesionalne, visokokakovostne in zdravju prijazne lake in lepila.

Vogart ekipa

VOGART EKIPA, KI VAS Z VESELJEM PRIČAKUJE:

 • Stane & Andreja Voglar, lastnika, vodita prodajno ekipo, z velikim veseljem pa s svojimi bogatimi izkušnjami priskočita na pomoč pri svetovanju,
 • Iztok Likar, svetuje, vodi in nadzira izvedbo del,
 • Janez Pirnat, komercialist in strokovni sodelavec, pomoč in svetovanje pri izbiri parketa,
 • Mitja Notar, komercialist in strokovni sodelavec, pomoč in svetovanje pri izbiri vinila,
 • Mitja Škufca, šofer in skladiščnik,
 • Marta Krejan, računovodkinja in
 • Renata Zorman, vodja enote v Novem mestu
Minimalno 4 znaki